0451-458 30   info@plastik-kirurgi.nu

PlastikkirurgiIbland så kan vi känna att vi vill förändra vår kropp eller bli av med de förändringar som kroppen utsatts för antingen av yttre påverkan, stigande ålder eller förändrade levnadsförhållande.Det kan handla om att börja träna, gå ner i vikt, färga håret eller börja med hudvårdskrämer.

De finns även förändringar och omständigheter som gör att vi kan behöva hjälp med att göra dessa förändringar.


Det kan handla om..

..en viktminskning som resulterar i överskottshud som blir hängande på magen.
..ett missprydande ärr eller födelsemärke.
..ögonlock som börjat hänga ner över ögonen. 
..för stor byst som ger ryggbesvär och värk.
..för liten byst som upplevs som otillräcklig.
..fettansamlingar som trots träning och sunt leverne inte vill försvinna.  

Vår ambition är att möta dessa önskemål om förändring och 

hjälpa till med att bli av med dessa problem som inte på egen 

hand går att lösa.  
Något som är väldigt viktigt när man går i tankarna om ett plastikkirurgiskt ingrepp är att man vänder sig till en plastikkirurg som är medlem i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.

Utvecklingen inom plastikkirurgi går ständigt framåt och de små risker som faktiskt finns minimeras hela tiden. Idag är plastikkirurgi säkert och tekniken väl beprövad. Nya metoder och tekniker dyker dock upp hela tiden och då är det speciellt viktigt att alltid prata med en plastikkirurg innan man bestämmer sig om dessa metoder och inte förlita sig på olika medier och forum.

När man bestämt sig för att genomgå ett plastikirurgiskt ingrepp så kommer man först till kliniken för en konsultation hos läkaren. Där går läkaren igenom ingreppet som önskas och gör en bedömning om vad som kan erbjudas.

Här på Plastikkirurgi Hässleholm utför vi de flesta plastikkirurgiska ingrepp såsom bröstförstoring,

bröstförminskning, fettsugning, ögonplastik och bukplastik mm.

Våra plastikkirurger har många års erfarenhet inom plastikkirurgi och är båda medlemmar i Svensk Plastikkirurgisk Förening och Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi. Våra narkosläkare har överläkarkompetens och samtlig operationspersonal har minst tio års erfarenhet som sjuksköterska med specialistkompetens inom operation/anestesi. Våra sjuksköterskor är medlemmar i Svensk Plastik Estetisk Sjuksköterskeorganisation (SPESO).

Information om estetisk plastikirurgi samt lista på medlemmar i Svensk Förening för Estetisk Plastikirurgi hittar ni på: www.sfep.se/estetisk-plastikkirurgi

Våra lokaler är belägna strax utanför Hässleholm  i diskret läge som även enkelt går att nå via kollektivtrafik.Välkommen!
NyhetsbrevKontakt