0451-458 30   info@plastik-kirurgi.nu

Hudvård

Här på Plastikkirurgi Hässleholm så erbjuder vi även medicinsk hudvård. Vi arbetar endast med de effektivaste metoderna med dokumenterade resultat och produkter som verkligen fungerar.

Vare sig ni har problem med er hud såsom acne, pigmentering, åldrande hud eller bara vill återfå spänst och lyster till er hy så berättar våra hudterapeuter/sjuksköterskor gärna om de olika alternativ som vi kan erbjuda er.

Vi erbjuder en rad olika kemiska peelingar av olika styrkor och egenskaper som behandlar olika åkommor såsom acne, ärr, pigmentering, rynkor och fina linjer. Varje dag bildas tusentals nya hudceller på vår hudyta. De gamla hudcellerna stöts bort och ersätts av nya. I samband med hudens åldrande så blir denna process långsammare. Huden blir då tjockare och grövre vilket resulterar i att grova porer och fina linjer uppträder. Kemiska peelingar motverkar denna långsamma process och håller huden ung och frisk.Vid hårborttagning använder vi oss utav IPL som är den överlägset bästa metoden och som har blivit väl etablerad tack vare sitt breda behandlingsspektrum. IPL kan användas för hudföryngring, hårborttagning, ytliga kärl, röda kinder, pigmentfläckar mm.

Med hjälp av laser kan vi skonsamt utan några sår och skorpor ta bort ytliga blodkärl, ådernät och små åderbråck på benen.
För behandling av celluliter, reumatisk verk,fibromyalgi eller ödem så erbjuder vi lymfdränage. Behandlingen stimulerar blodcirkulationen och lymfsystemet som renar kroppen från avfallsprodukter, vätskeansamlingar, ökar cirkulationen samt lindrar led- och muskelvärk.

Hudvård utförd av hudterapeuter som är specialistutbildade och med plastikkirurgens samverkan rekommenderas även efter vissa plastikkirurgiska ingrepp för vårda och behålla ett bra resultat.
Våra hudterapeuter är medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).
Vi skräddarsyr behandlingen efter just era behov och ger er en behandling med bra resultat samtidigt som du får en upplevelse för kropp och själ!


Välkommen!
NyhetsbrevKontakt