0451-458 30   info@plastik-kirurgi.nu

Ansiktsbehandlingar

Våra ansiktsbehandlingar är inriktade på resultat. Vi erbjuder vårdande ansiktsbehandlingar för alla hudtyper, hud i obalans, oavsett ålder, kön eller hudkondition. Vi behandlar acne, rosacea, pigmentskador, solskador, åldrad hud mm.

Vi ger Dig råd om vilka behandlingar du kommer att behöva för att uppnå det resultat som Du önskar och ger Dig råd om produkter som är lämpliga för hemmabruk.
Tillsammans kan Vi nå det resultat som Du vill få!

 

Klassisk Ansiktsbehandling 795kr

Det här är behandlingen för dig som önskar vår klassiska och mest populära ansiktsbehandling. Rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. Huden blir både rengjord och vårdad. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga och grundlig porrengöring, brynplock, massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar samt avslutande mask.

Lätt Ansiktsbehandling 595kr

Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och cream

C-Vitamin behandling 695kr

Detta är en perfekt behandling för en trött och livlös hud. Behandlingen är läkande och förebygger hudens åldrande. Lyster och spänst förbättras och huden får en riktig energikick.

Acnebehandling 595kr

En djuprengörande behandling speciellt för dig med oren tonårshud, fet eller bland. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga och porrengöring samt avslutande mask.Ryggbehandling 595kr

En rengörande behandling för dig med orenheter på rygg och axlar. Ryggen får en djuprengöring med peeling, ånga och porrengöring samt en avslutande mask.

Medicinsk microdermabration 800kr

Rengöring, microdermabration, serum samt cream.

Medicinsk microdermabration + ansiktsbehandling 995kr

Rengöring, microdermabration, serum, ljus, mask samt cream.


Tips!

Säg bara till om du vill få mörkare fransar och bryn, så färgar vi dem till specialpris i samband med din behandling. Komplettera även med att ta bort generande hårväxt, makeup eller lymfdränage.

NyhetsbrevKontakt